Ny look!!

Så nu äntligen har jag lyckats fixa en lite egen enkel header. Var inte så svårt när man fått lite hjälp på vägen:)
Vad tycks??

Loppislycka!!

God förmiddag!!
Igår var jag en sväng till myrorna och gjorde lite fynd till köket som förövrigt kan behöva lite färg.

Minsta te-burk jag sett..

Blommigt är vackert!!

Dessa två burkar inhandlade jag för ynka 13 kr samt en finfin safttillbringare för 20-lappen. Glasburken som skymtas på ena bilden är full med havregryn och krossade linfrön, vår frukostgröt. Även den är ett loppisfynd. Lycka!! Har dock inte bestämt vad som ska stoppas i burkarna men de är ju fina att bara titta på..

Supersnabba kokostoppar


Efter middagen ville jag göra nått mer än ligga i soffan och slöa så jag och älsklingen bakade dessa superenkla och goda kokostoppar. Väldigt gott på inga tider alls!!


Kokostoppar ca 15 st:

75 g smör
1 dl socker
1 ägg
200 g kokos

Smält smöret. Blanda socker och ägg väl. Slå i det smälta smöret och kokosflingor. Forma till toppar och grädda i 175 grader i ca 15 minuter. Låt topparna svalna på plåten. MUMS!!


Tips!

Idag var jag uppe tidigt. så jag har tvättat fönstren och städat hela lägenheten så nu är här rent ska ni tro.
Ville bara tipsa om en tjej ifrån Norrköping som säljer väldigt billiga och fina smycken på nätet.
Kolla in den här http://kimstore.blogg.se/
Själv har jag redan gjort en betällning som ni kommer får se när den anländer, nått måste jag ju unna mej nu när jag varit så duktig..

Hösttankar


H&M 399kr

Idag har jag spannat lite på nätet efter några bra höst skor till rimligt och bra pris. Fattig student ni vet.. Har läst om denna modell på flera bloggar och har fastnat för dem själv. Nu är bara frågan vilka som ska inhandlas?? Har hittat dessa två olika på H&M och Din sko, sen finns det även på skopunkten till priset 349kr. Måste till stan imorron och pröva. De på H&M finns även i svart men vad tycker ni om den konjaksbruna, är de fina??

Din sko 499kr


RSS 2.0