Jag lever..

Nja nästa iaf.. har dock inte haft mkt till liv denna vecka. Suttit inne och pluggat till JÄTTETENTAN som är imorron. Hoppas all tid gett restultat... Fick hem ett paket idag. Det var en par convers som jag köpt på tradera. Ett riktigt kap och så passa dom perfekt alltså, kommer bäras flitigt nu i de fina vädret kan jag lova.
Jaja nu blir de snart Halv 8 hos mej och sen lite träning så vi kommer i form...

Ha en toppen kväll där ute så hörs vi snart igen de lovar jag:)


Nytt i skohyllan:)

God morgon världen!!



Så uppe relativt tidigt idag
för att hinna plugga det som behövs inför imorron. Är sista dagen i skolan imorron på flera veckor, gud va skönt!!
Tänkte väl att jag/vi skulle hinna med en prommenad också i det soliga vädret. Just nu sitter jag och kollar mejl och lite sånt men ska snart dra och klippa mej. Blir nog ingen stor förändring troligen bara topparna, som by the way är jätteslitna... inte bra. försöker nog att spara så mkt som det går för jag vill ju ha långt hår.
Jaja nog om mej- vad ska ni göra idag då??

Middagsdags!!

Så nu är det färdig pluggat för idag. Har fått en hel del gjort (tror jag). Nu blir de middag med kykling fylld med soltorkade tomater och salami tillsammas med coscos på vårt eget lilla vis.. Mums!! Tänkte försöka träna lite sen och efter det soffan med Hollywood-fruarna, så kul:D

Vad hittar ni på ikväll??

Måndag.. återigen måndag


Rosa dröm från Bikbok

Snygg kavaj från Vero Moda

Tja alla snyggingar där ute i solen!!
Då var de måndag igen och jag har ännu en vecka med plugg framför mej. Hur ser eran vecka ut??
Helgen har varit mkt bra, hade min älskade mamma på besök från fredag till lördag. Vi käkade god mat, prata massa skit och såg en tjejfilm. Sen på lördagen var de shopping och fika på stan som gällde. Vi var på ett för mej nytt ställe och fikade, och jag blev helt tagen. Jättemysigt ställe med gott fikabröd:) Kommer att tipsa om det när jag varit där nästa gång måste ju vissa lite bilder där ifrån.. Blev inte så mkt köpt på stan, dock fick jag med mej två snygga plagg hem och jag kan tipsa om att kläningen från bikbok endast kosta 149kr och fanns i flera snygg färger... vad tycks?

Ha en fortsatt bra måndag..

Ohh Sunny day!!

Solen skiner och himlen är blå, vad det är härligt att leva då.. Japp särskilt som jag måste sitta inne typ hela dagen och plugga:( Fy f'*n.. Som sagt plugg står på schemat men ska kanske hinna med en sväng ut i solen och få i mig litte D-vitamin. Tror jag tar katten med mej.. Bilder kommer.
Nu är det bäst att dyka ner bland böckerna igen..

Visste du att..

Risken för att dö någon gång i livet är 100%...

Mitt tips är alltså lev livet varje dag!!

April April

Första april idag..och skärtorsdagen, fast några påskkärringar har jag inte sett till..ännu:D
Hade som sagt besök av min bästa vän igår och idag. Hon pluggar  för tillfället i umeå så vi ses inte så ofta som ni kansek förstår. Vi hade iaf himla mysigt och snacka massa skit och käka tacco. Hade en väldigt massa att prata om förstår ni. Nu har hon nyss åkt hem till norrköping igen och nu ska jag väl själv försöka komma igång med pluggandet, inget kul när alla andra typ är lediga men måste väl så jag klarar den där förbenade tentan nån gång..



RSS 2.0